Uprava Raiffeisen Bonus d.o.o.

Uprava

 • Elizabeta Oreč - predsjednica Uprave
  • Elizabeta Oreč diplomirala je na Pomorskom fakultetu u Splitu i stekla zvanje Inženjerke Pomorskog menadžmenta. Svoju je karijeru započela 1998. godine u Euroherc osiguranju d.d., u sektoru prodaje osiguranja. Kroz 20-godišnje iskustvo, specijalizirala se na poslovima osiguranja i reosiguranja imovine, pomorskih, transportnih osiguranja i osiguranja osoba. 2011. je stekla diplomu trenera prezentacijskih i komunikacijskih vještina.
   Od 2015. do 2018. godine radila je u društvu za posredovanje u osiguranju Kor-broker d.o.o. gdje je bila izvršna direktorica za velike poslovne sustave.

   Od 2018. godine Elizabeta Oreč radi u Raiffeisen BONUSU d.o.o., a dužnost predsjednice Uprave počela je obnašati 8. ožujka 2018. godine. 

     Fotografija

 • Nina Hribar - članica Uprave
  • Nina Hribar diplomirala je menadžment na Webster University u Beču. U veljači 2011. godine upisala je MBA za financije i računovodstvo na ZŠEM. Karijeru je započela u Bonus grupi, tvrtci za naknadu materijalnih i nematerijalnih šteta, gdje je radila kao voditeljica ureda. Sljedećih deset godina radila je na poslovima u financijskom i osigurateljnom sektoru, u segmentu poslovanja s građanstvom. U Raiffeisen Bonusu je prije imenovanja na mjesto članice Uprave radila na poziciji glavne voditeljice poslovnog odnosa. 

    

     Fotografija