Odaberite BONUS posredovanje u osiguranju

Rješenje po vašoj mjeri!

Odaberite BONUS posredovanje u osiguranju

Rješenje po vašoj mjeri!

Saznajte više
 

Važan vam je vaš posao? Ozbiljna ste tvrtka koja želi umanjiti rizik svog poslovanja? Ili želite osigurati vašu privatnu imovinu i sebe? Svaki pojedinac teži zaštiti sebe i svoje poslovanje od mogućih rizika. Naši klijenti mogu biti fizičke i pravne osobe. Ugovaranje osiguranja pruža ekonomsku zaštitu od rizika koji ugrožavaju imovinu i osobe te pruža povjerenje i stabilnost na tržištu. Kako biste u širokoj paleti osigurateljnih proizvoda odabrali najbolje, zatražite pomoć profesionalca, posrednika u osiguranju. Usluge posrednika možete koristiti i i kod odabira reosiguratelja.
Raiffeisen BONUS može postati vaš posrednik i partner u osiguranju. Kroz različite programe osiguranja tražit ćemo najbolju ponudu za vas prilagođenu vašoj djelatnosti i individualnim potrebama. Naši klijenti mogu biti fizičke i pravne osobe.

Prednosti

 • Cjelovita usluga

  Cjelovita usluga

  Mi pokrećemo, predlažemo i obvaljamo poslove za sklapanje ugovora o osiguranju.
  U skladu s vašim potrebama i zahtjevima analiziramo tržište te prikupljamo ponude ukazujući vam na prednosti i nedostatke u cilju odabira najbolje ponude.

 • Bez naknade

  Bez naknade

  Naš stručni tim će pronaći rješenje koje vam najbolje odgovara bez naknade.

 • Pregovaranje uvjeta osiguranja

  Pregovaranje uvjeta osiguranja

  Kao vaš posrednik u osiguranju ne prepuštamo ništa slučaju kako biste sklopili najbolju i najpovoljniju ponudu koja obuhvaća sve potrebne rizike.

 • Uvijek na raspolaganju

  Uvijek na raspolaganju

  Pružamo pomoć pri izvršavanju prava iz ugovorenog osiguranja te savjetovanje i pomoć prilikom prijave i rješavanja štete.

 • Posvećenost svom poslu

  Posvećenost svom poslu

  Mi ćemo se pobrinuti da ste osigurateljno zaštićeni, a vi se možete usredotočiti na vlastiti posao.

Biram Raiffeisen BONUS

 

Poslujemo sa svim renomiranim osiguravateljima u Hrvatskoj te za vas obavljamo poslove pripreme ugovora o osiguranju, savjetovanja prilikom odabira osiguravatelja te pomoć i svajetovanje pri realizaciji prava iz ugovora i prava na štete. Imajući u cilju omogućiti vam najbolju i najpovoljniju ponudu dodjeljujemo vam ovlaštenog posrednika (brokera) u osiguranju i reosiguranju. Svi naši posrednici su ovlašetni od Hrvatska agencije za nadzor financijskih usluga – HANFA.

Osiguranje i upravljanje rizicima jako je važno kod vođenja tvrtki. Dobro osmišljen program osiguranja dugoročno štiti vašu tvrtku od nepredviđenih situacija u kojim stradava materijalna i nematerijalna imovina tvrtke koja vas može dovesti u ozbiljne probleme s likvidnošću.
Tek kada ste osigurateljno zaštićeni tada možete biti fokusirani na svoj posao bez da se neprestano opterećujete koliko i kako će potencijalni štetni događaj unazaditi vaše poslovanje. 

Zašto odabrati posrednika u osiguranju?
Na tržištu posluju brojna osiguravajuća društva s velikim portfeljem osigurateljnih proizvoda te ukoliko niste u potpunosti upoznati s ponudom i vrstama proizvoda najbolje je angažirati stručnjaka, u ovom slučaju posrednika / brokera, kojem je jedini zadatak zastupati upravo vaše interese. Posrednik poznaje osigurateljno tržište i zna procijeniti moguće rizike kojima ste izloženi.

Kontaktirajte nas

Nazovite nas

Nazovite nas na naš info telefon.

E-mail

Pošaljite nam poruku.